lunes, 18 de abril de 2011
OPINIONS DELS ALUMNES DE 5èB SOBRE L'EXPERIÈNCIA DE L'APADRINAMENT DE LECTURA AMB 1R B


A jo m'ha agradat molt anar a l'apadrinament de lectura, perquè molts de fillets i filletes de primer no els coneixia i atraves de l'apadrinament ja els conec.

Els fillets de primer encara no saben llegir prou bé, i crec que el fet de anar-hi nosaltres, els hi ha fet molta il.lusió, que no sempre està llegint amb sa mestra.

Quan arribava a la seva classe tots ens saludaven molt contents i corrien a cercar els llibres. Na CORALL, que era sa filleta que jo apadrinava, sempre m´explicava moltes coses del que havien fet a classe i fins i tot me va regalar un punt de llibre perquè feim els anys el mateix dia.

I a jo magradaria molt tornar-ho a fer l'any que ve. ( Neus Corrales )


A jo l'apadrinament ma agradat molt, perquè he mostrat a llegir, a una filleta amb moltes ganes de aprendre, també els fillets crec que estan contents, de tenir un/una alumnes de 5e b que els i mostres algunes coses , que en algunes ocasions els i servir,i àstat una experiència polida ,i per jo m' encantaria que pugues llegir mes dies amb els fillets tan amables que son.[Aida]

M'ha agradat molt anar a l'apadrinament de lectura, perquè els fillets i filletas de 1erB an apres a llegir amb molt de gust.

En Quim a apres a llegir molt rapid i amb molta il·lusio. A arribat a llegir el llibre ( bona sort o mala sort? ) tres veguades perquè llegia molt rapid. Li he fet 7 o 8 activitats per avam si avia compres i entes el llibre.

Les activitats eren:

Sopa de lletres amb paraules del llibre,resum tambè del llibre,separar paraules,enserclar les paraules que surten a la lectura....

I a jo m'hagradaria poder fer-ho l'any que ve. ( Andrea Roca )

A jo m'he va agradar molt anar a apadrinar als fillets i filletes de 1erB, hem va tocar n'Angel. Jo li vaig preperar una sopa de lletres i una activitat per seperar les paraules,l'unic es que vegades era un poc "pillu" i li vaig haver que posar gomets de color vermells i grocs pel seu comportament.

Va ser guai i molt divertit apadrinar a n'Angel i m'agradaria poder tornar a repetir aquesta esperiencia l'any que ve i poder mostrar a llegir els fillets i filletes mes petits. (Ignasi Mesquida)

A estat una experiencia molt divertida i xula, a jo m'he va tocar en Damià Mesquida el germa de n'Anna Mesquida, en Damià li va fer molta il.lusió sebre que era el seu padrí.

Sempre que el veix al pati m'he saluda i s'afet molt amic meu, en Damià es un crak llegint i jugant a futbol.

Sempre me posa un gomet vert i jo a ell, estic content de que li aji tocat n'ha Tita de mestra perque es molt bona mestra. ( Assian Gelabert )

A estat una experiencia molt divertida,ajo hem va tocar amb na Tatiana.

Hem va agradar molt perque mostravem a a llegir als petits,na Tatiana es va portar bé els derrers dies es va portar

pitgor pero per lo que es ella es va portar molt bé i lleigeig tan rapid que el vam llegir dues vegades.

M'agradaria anar una altre vegada a apadrinar l'any que ve.(ROBERTO)

A jo m'agradat molt veure el fillets que lis aagradava llegir i perquè em a tocat en john que al principi lletretjava i ara ja diu paraules seguides. Un dia es meu papa es va trobar an john i em va telefonar avegades es portava malament pero al dia seguent es portava be tambè em a agradat perquè i tambè perque lis feia exercisis i els feia tan contents. Estic molt content que li agi tocat na Tita perque es molt bona mestre m'agradaria tornar a fer-lo l'any que ve (Nando Sebastian)

M'agragat molt es apadrinament,encara no em acabat es llibre empero ha estat molt divertit,he conegut a tots a nes i nenes de 1rB ,esper que us ageu pasat bé.M'agradaria tornaro a fer.(Bryan)

N'Ester s'ha portat bastant bé però bastantes vegades es despistava amb n'Angel però llegia bastant.
Em va agradar molt apadrinar a n'Ester perquè vaig aprendre coses de na Ester que llegia molt apoc apoc però ha millorat molt. (Marc moll)

A jo ma agradat fer llegir a na Julia. Llegeix molt bé però li costa un poc,hi ha paraules que no sap lo que volen dir però jo l'e he dit lo que volen dir.
A llegit el llibre tres vegades,l´e he fet unes quantes preguntes ,una sopa de lletres,si es fals o verdader,separar paraules i enserrelle lo que surt a ne llibre. M´agradat molt fer llegir a na Julia. (Daniah)

Valoracions de apadrinament

A jo m ´ha va agradar molt veure com llegia i com feia ses activitats que li vaig fer a sa meua llibreta jo li vaig fer una sopa de lletres, una serp amb lletres que l a tenia que separar preguntes un resum etc...

A final va anar molt be i ma va agradar molt i ma agradaria a sisè pudelo tornar a fer. (Júlia )

A jo m'ha agradat molt s'apadrinament he conegut a na Judit Rossello. Na Judit era molt bona filleta, a sapigut llegir molt bé i a fet totes les activitats.
Jo mu he passat molt bé i tots els fiets s'han portat molt bé.
Estic molt content de tots els fillets i filletes. (Marc Lara)

A jo m'ha agradat molt s'apadrinament ,he conegut a nen David Gonzàlez i més fillets i tots son bon fillets. En David a llegit molt bé i molt ràpid m'ha agradat molt i m'agradaria tornar a fe l'apadrinament,men cantat. (Joan Moll)

A jo ma agradat apadrinar n' Hugo perquè es molt bon fillet i llegeix bé i també me cau molt bé perquè es el cosí d'un amic meu que se diu Francesc i també me cau molt bé per el seu caràcter . Jo crec que es el mes bon fillet de la classe. Mo e pesat molt bé esper que n' Hugo sigui així sempre. (Sergi)

Fer de padrina m’ha semblat bastant divertit, a més nosaltres els padrins/es hem ajudat a aprendre a llegir i m’ha agradat molt.

Sa meua apadrinada na Gemma en aquestes vuit sessions sa portat molt bé. Es bona al·lota, però un poc empegueïdora. De llegir al principi si mateix anava mes a poc a poc que ara, a anat augmentant bastant. La setmana passada vam acabar de llegir el llibre i ara sa sessió que queda l’hem de tornar a començar.(Aina Moll)

A jo l'apadrinament m'agradat molt.

M'agradat veure com aprenien a llegir amb molta il·lusió els fillets de 1er B.

N'Alba encara que vegades tenia ganes de jugar ho ha fet molt bé llegint. No ha pogut fer cap feina perque no llegia tan rapit com els altres, però s'ha portat molt bé amb jo, nomes li he posat un gomet groc una vegada perque tenia mes ganes de jugar que de llegir.

M'agradaria que l'any que ve es pogues repetir-lo. (judit Ll.)

A jo ma va agradar perquè vaig coneixa molta gent nova,veura com llegien, com feien ses ativitats què per noltrus eren molt facils i fer ells un poc difisils. (Javier Barrera) cursach)


A jo m'ha agradat fer l'apadrinament de lectura perquè així he conegut fillets i filletes més petits que jo. En Pere ho ha fet molt bé, ha llegit el llibre dues vegades i hem fet moltes activitats: sopa de lletres, dibuixar i hem fet un resum. L'any que ve m'agradaria tornar-ho a fer. (Marina Devesa).


A jo m'ha agradat molt fer aquest curs d'apadrinament perquè hi havia molts fillets i filletes de 1r que no ens coneixíem i amb s'apadrinament ens hem pogut conèixer un poc més. Na Paula Botella és sa filleta que m'ha tocat fer llegir, és molt simpàtica i sap llegir i escriure molt bé. A jo m'agradaria repetir-ho tots els anys. (Judith Carrasco)


N'Eva ha estat molt bona filleta amb jo. Ha llegit bé i les activitats les ha sabudes fer. Hi havia dies que estava més concentrada, però pràcticament ha anat molt bé. M'agradaria que l'any que ve ho tornàssim a fer. (Josep)


M'ha agradat molt venir a sa classe de 1rB. La primera vegada que vaig sentir llegir en Joan vaig quedar sorpresa, em pensava que me duria més feina. La benvinguda que ens van donar els fillets també em va agradar molt, gràcies a na Corall vam poder menjar piruletes de xocolati. Esper que l'any que ve ho poguem repetir, però me pens que no serà possible. (Alba)No hay comentarios:

Publicar un comentario